2009. július 18., szombat

Magas nyugdíj - Nyugdíj megoldások - Privát nyugdíj

Örülne, ha nem csak az államtól kapott nyugdíj biztosítaná nyugdíjas évei nyugalmát?

Tudta, hogy a mostani nyugdíjasok aktív dolgozóként a múltban szép álmokat és terveket dédelgettek, ugyan úgy, mint ahogyan most azt Ön is teszi. Mára viszont tömegesen elszegényedtek, életszínvonaluk a minimumra csökkent, és mindennapos anyagi gondokkal küszködnek. Orvosi, korházi segítségre szorulnak, és nem látnak kiutat. Anyagi helyzetükben kiszolgáltatottak az állam jóindulatának és gazdaságpolitikájának.
Ha nem tervezi, Ön is elszegényedését, fogadja meg tanácsainkat és akár már 5-10-15 év elteltével biztos jövő vár Önre, stabil anyagi háttérrel! A döntés most az Ön kezében van!

Szánjon 5 percet a nyugdíj blog végig olvasására és olyan információkhoz juthat, ami óriási segítséget nyújt ahhoz, hogy a magas nyugdíj ne csak álom legyen.

Mit nyújt számunkra az állami nyugdíj?

Magyarországon a nyugdíj kérdése nagyon sokakat foglalkoztat. Az utóbbi években a lakosság száma fokozatosan csökken. Az öregségi nyugdíjkort elérők száma pedig fokozatosan növekszik. Egyre több nyugdíjast kell ellátni, egyre kevesebb aktív dolgozónak, adózónak! Mégis még mindig sokan gondolják úgy, hogy nem kell foglalkozni a nyugdíj kérdésével, azt majd megoldja az állam!

Vagy mégsem?

Kiszámolta már, hogy a mekkora nyugdíjat kaphat, ha nem változik drasztikusan jelenlegi anyagi helyzete? Tudja-e, hogy a jövőben mire lesz mindez elegendő?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése